divendres, 5 de desembre del 2008

Usabilitat 0?

Bé, hem arribat a l'últim post. Per acabar-ho de rematar relacionaré una web ben curiosa amb aquest gran tema que es diu usabilitat.

Us presento la web més petita del món (the world's smallest website). Si, si, és la més petita i és ben curiosa. En ella hi pots trobar des de una galeria d'art (amb obres de Da Vinci, Van Gogh, Mondrian etc.), notícies, poesia, links, animacions, videos, buscador, botiga i, el més interessant: Jocs. Amb menys d'un decímetre quadrat pots jugar "Simon says", a cotxes de carreres i fins i tot a futbol!

Davant d'una web com aquesta em plantejo: i on és la seva usabilitat? has de fer un esforç important per a poder veure-t'hi bé a l'hora de jugar, per a llegir les instruccions cal que esperis que tota la frase acavi de passar, no permet un disseny espectacular etc. Al capdavall: Usabilitat 0. Tanmateix, té un munt de visites, jo mateixa m'hi he passat estona investigant-la i jugant. Potser no serà usable, però útil si perquè t'ajuda a no pensar en les preocupacions i recordar jocs d'infantesa, bàsicament per riure una estona.

i això és tot!